Renkaiden myynti Liedossa

Yhteystiedot

Liedon Eturenkaan palveluihin kuuluu laadukkaiden renkaiden myynti. Myymme myös vanteet ja rengas-vannepaketit kilpailukykyisin hinnoin


Valikoimiimme kuuluu sekä kesä- että talvirenkaita ykkösmerkeiltä, kuten Goodyear, Nokia, Kumho, Michelin ja Bridgestone. Saat meiltä myös uusien renkaiden asennukset ja kausiasennukset.


Tutustu valikoimaamme alla olevasta tuoteluettelosta! Jos etsimääsi rengasta ei löydy valikoimastamme, ole yhteydessä ja voimme keskustella mahdollisesta saatavuudesta.

Pyydä tarjous!

Kesärenkaat

Renkaat ovat merkittävin ajo-ominaisuuksiin liittyvä turvallisuustekijä henkilö- ja pakettiautojen kolareissa. Huonokuntoiset renkaat aiheuttavat suuren riskin tieliikenteessä. Onkin tärkeää, että kesärenkaasi ovat hyvässä kunnossa. Lain mukaan renkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla kesärenkailla vähintään 1,6 mm. Märällä kelillä turvasuositus on kuitenkin vähintään 4 mm. 


Liedon Eturenkaan valikoimista löydät automerkille kuin automerkille sopivat laadukkaat rengasvaihtoehdot. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Goodyearin, Nokian, Kumhon, Michelinin ja Bridgestonen renkaat, mutta tilaamme myös muita renkaita tarpeen mukaan.

Kirjoita teksti tähän

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Talvirenkaat

Talvella auton pitävät tiellä hyvät kitka- tai nastarenkaat. Renkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla lain mukaan talvirenkailla vähintään 3 mm. Talvirenkaiden turvasuositus lumisella ja jäisellä kelillä ajettaessa on kuitenkin 5–6 mm. 


Suomessa nastarenkaita saa käyttää pääsääntöisesti 1.11.–31.3. Muunakin aikana nastarenkaita saa käyttää, jos keliolosuhteet sitä edellyttävät. Kitkarenkaisiin ei liity vastaavaa rajoitusta.


Myymme kattavan valikoiman korkealaatuisia, Suomen olosuhteisiin sopivia kitka- ja nastarenkaita. Renkaiden myynnin ohella hoidamme renkaisiin liittyvät asennukset, tarkistukset ja kausisäilytykset Liedon rengasliikkeessämme.